Граждански диалог със Сесилия Малмстрьом за търговските споразумения на ЕС 23-02-2018

На 26 и 27 февруари Сесилия Малмстрьом, европейският комисар отговарящ за търговията, ще бъде на официално посещение в България. Тя ще участва в Неформалното заседание на министрите, отговарящи за търговията в ЕС, което ще се проведе на 27 февруари в София в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС.

На 26 февруари (понеделник) от 15:00ч в зала "Сердика" на София Хотел Балкан комисар Малмстрьом ще проведе граждански диалог на тема "Световната търговия: Лидер ли е ЕС?". В диалога ще се включи и председателят на Парламентарната комисия по околна среда Ивелина Василева.

Дискусията ще се фокусира върху основните предизвикателства пред търговията в условията на непрекъснато глобализираща се икономика, баланса между ниските крайни цени и защитата на потребителите, конкуренцията, мястото на Европейския съюз в световната икономика. 

Предварителната регистрация в интернет е задължителна на следния линк , който ще бъде достъпен до 12:00 часа на 25 февруари 2018 г. Регистрационната форма ще остане отворена до достигане капацитета на залата.

С оглед засилените мерки за сигурност, молим всички гости да бъдат пред залата не по-късно от 14:30 ч. за регистрация и проверка за сигурност, както и да носят със себе си документ за идентичност.

Събитието ще се излъчва на живо на страниците на Представителството на ЕК в България в интернет и Фейсбук, и ще могат да се задават въпроси с хаштаг#EUdialogues в Туитър.

 

(Портал Европа)


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси