Europe.bg
  Home - Tenders
  NAVIGATION
  My.Europe.bg
  User name:
  
  Password:
  
  
Registration
Forgotten password
What is my.Europe.bg
 
  Information
Sitemap
Contacts
Partners
Media partners
Download & Install
This version of Europe Gateway is outdated since April 25, 2014.

Tenders

RSS
  • A+
  • A-
28-02-2008

ОБЯВИ ЗА РАБОТА В ЕВРОПА

Агенцията по заетостта чрез мрежата за мобилност “Европейски услуги по заетостта” (EURES) предлага работни места от европейски работодатели.

По линия на EURES – България, в рамките на една седмица са постъпили нови осем заявки от различни европейски страни, като Словения, Дания, Малта, Кипър, Словакия, Чехия, Швейцария и Люксембург за над 40 работни места в различни сфери на икономиката, се казва в съобщение на Агенцията.

Европейските работодатели търсят супервайзор, служители за чекиране, служители на рампа за летище Ларнака в Кипър; камериерки в 5 звездни хотели за Малта; зидари, инженери, пекари, сервитьори за Словакия; 5 регионални мениджъри за България търси Швейцарски работодател; корабен капитан на шлеп и помощник капитан за Люксембург; лесовъд за Словения; каменоделец за Чехия и ягодоберачи за различни работодатели от Дания.

Заплащането е различно, в зависимост от професията и държавата, където желаещите ще работят. Така например за Люксембург заплатата е 1 500 евро месечно; в Малта заплащането е на час; за Кипър е от 850 до 1 620 евро; за Словакия около 900 евро и т.н.

Желаещите да кандидатстват трябва да подадат автобиография на английски език в съответното бюро по труда по местоживеене, като EURES съветника я препраща до работодателя в съответната държава.

За ягодоберачи в Дания се кандидатства чрез попълване на регистрационна форма на адрес: www.seasonalwork.dk Ако те бъдат одобрени датския EURES съветник се свързва с тях. Затова данните трябва да бъдат абсолютно точни и правилно попълнени. Преди отпътуването одобрените кандидати получават трудови договори. През 2007 година 40 българи са работили в Дания по аналогична заявка.

Повече информация може да бъде намерена в бюрата по труда, на интернет страницата на Агенцията по заетостта www.az.government.bg и на телефон 02/980 87 19. 
Заедно
Tenders
 
 
 
    More 
In advance
 
 
 
    More 
Interviews
 
 
 
    More 
Bulgaria-destined funds
 
 
 
    More 
NEWEST ON EUROPE.BG
 
 
 
    More 
Month focus
 
 
    More 

Project of European Institute | Centre for policy modernisation | Institute for European Policy EUROPEUM |
| Privacy Policy | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
The information system was realized with financal support of OSI and OSF - Sofia
The Project is co-financed by the European Commission. The Information contained in this publication/site does not necessarily represent the position or opinion of the European Commission.