Този път ще гласувам: Конкурс за онлайн доброволци 11-02-2019

Включете се в конкурса за онлайн доброволци в кампанията „Този път ще гласувам“ и спечелете среща в Брюксел с хората зад нея. Станете част от онлайн екипа, кажете във видео защо ще гласувате на предстоящите европейски избори с #ТозиПътЩеГласувам и привлечете възможно най-много хора да се регистрират. След това просто споделете видеото тук.

Правила за участие:
1. Конкурсът за видео на онлайн доброволци в кампанията „Този път ще гласувам“ се провежда от 8 февруари до 12 ч. на 11 март 2019 г. и се организира от Бюрото на Европейски парламент в България. В него имат право да вземат участие хора, които са се регистрирали на платформата „Този път ще гласувам“ (ttimv.eu/BG) и са отбелязали, че искат да помогнат на онлайн екипа: https://www.thistimeimvoting.bg/join_the_team
2. Темата на видеото е „Защо ще гласувам“. Няма ограничение за вида на използваната техника, жанровете и изразните средства.
3. За участие в конкурса няма да се приемат видеа, които съдържат партийни послания.
4. Участниците в конкурса трябва да са на възраст между 18 и 30 години, да са граждани на България или друга членка на ЕС и да живеят в България.
5. Участниците трябва да разполагат с всички права върху видеата, с които ще се включат в конкурса.
6. Участието става чрез публикуване на видео послание в профилите на участника във Facebook, Twitter, Instagram и/или YouTube, като в поста (или за Instagram – в профила на участника) трябва да присъства уникалният линк, който участникът е получил при регистрацията си на „Този път ще гласувам“, и хаштаг #TозиПътЩеГласувам. За да заяви участие, участникът трябва да сподели линк към видеото си тук – специално създаденото за целта Facebook събитие. Достатъчно е споделянето на пост от една от социалните мрежи. Всеки участник може да създаде неограничен брой видеа, за да убеди повече хора да гласуват на изборите и да се включат в „Този път ще гласувам“.
7. Участниците трябва да имат възможност да пътуват до Брюксел между 8 и 10 април 2019 г.
8. С публикуването на видео всеки участник се съгласява с настоящите правила и предоставя на Бюрото на Европейския парламент правата за ползване на видеото с разрешение да го оразмерява, да добавя надписи, да го публикува на интернет страницата си и в профилите си във Facebook, Twitter и Instagram за срок от 2 години. Бюрото на Европейския парламент си запазва правото да поиска доказателство за права върху видеото и да дисквалифицира участници, които не отговарят на правилата. Целта на кампанията „Този път ще гласувам“ е да провокира гражданско участие на изборите и не е партийно обвързана.

Резултати:
9. За победители в конкурса ще бъдат обявени тримата участници, които са успели да убедят най-много хора да се запишат в кампанията „Този път ще гласувам“. За да бъдат отчетени записалите се, те трябва да са се регистрирали на платформата „Този път ще гласувам“ чрез уникалния линк на участника.
10. Резултатите ще бъдат обявени най-късно на 13 март.
11. Печелившите ще имат възможност да се запознаят с членове на екипа, който стои зад кампанията „Този път ще гласувам“, и с работата на Европейския парламент в Брюксел. Бюрото на Европейски парламент в България ще поеме разходите на победителите за транспорт и хотел в Брюксел.

(Портал Европа)


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси