Гражданска дискусия „Българският глас за бъдещето на Европа“ 22-10-2018

На 26 октомври, петък, ще се проведе обществен дебат на тема: "Българският глас за бъдещето на Европа", организиран съвместно от Министерство за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и Представителството на Европейската комисия в България. 

Събеседници в гражданската дискусия ще бъдат г-н Огнян Златев - ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, г-жа Лиляна Павлова, министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и г-жа ВеселаЧернева, старши програмен директор и директор на Софийския офис на Европейския съвет по външна политика. Модератор на събитието ще е г-жа Моника Панайотова, заместник-министър за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018.

Основната цел на събитието е да допринесе за дебата за бъдещето на Европа през призмата на очакванията, надеждите и мечтите на българските граждани.

Представители на неправителствения сектор, академичните среди, бизнеса, както и млади хора ще могат да споделят своята визия и дадат потенциални отговори за бъдещето на Европейския съюз и неговите политики в светлината на сериозни геополитически предизвикателства.

Диалогът с гражданите започва от 10:00 ч. в залата на Дома на Европа в София, ул. "Георги С. Раковски" № 124.

Участието във форума изисква предварителна регистрация. Тя може да бъде направена до 25 октомври чрез следния линк –http://bit.ly/2Ntl9PS . Местата са ограничени.

(Портал Европа)


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси