Граждански диалог с Валдис Домбровскис "България в Еврозоната – въпроси и отговори" 23-04-2018

Граждански диалог с Валдис Домбровскис, заместник – председател на Европейската комисия и отговарящ по въпросите на еврото и социалния диалог, финансовата стабилност, финансовите услуги и съюза на капиталовите пазари - 26 април 2018г., 13:30 часа, София, Централен военен клуб

Включете се в Гражданския диалог на тема "България в Еврозоната – въпроси и отговорис Валдис Домбровскис, заместник – председател на Европейската комисия и отговарящ по въпросите на еврото и социалния диалог, финансовата стабилност, финансовите услуги и съюза на капиталовите пазари.

Диалогът ще се проведе на 26 април 2018г. от 13:30 часа в Централния военен клуб в София.

Предварителната регистрация е задължителна на следния линк(link is external), който ще бъде достъпен до 12:00 часа на 25 април 2018 г. Регистрационната форма ще остане отворена до достигане капацитета на залата.

С оглед засилените мерки за сигурност, молим всички гости да бъдат пред залата не по-късно от 13:00 ч. на 26 април за регистрация и проверка за сигурност, както и да носят със себе си документ за идентичност (лична карта или шофьорска книжка).

Модератор на диалога: Добрина Чешмеджиева

(Портал Европа)


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси