Празничен фотоконкурс на Европейската комисия #EuropeForCulture 19-12-2017

За да отпразнуваме старта на Европейската година на културното наследство, Европейската комисия обяви фотоконкурс в Instagram. Покажете ни традициите на Европа в празничния сезон. Вземете своя смартфон и ни покажете какво културно наследство, около вас в края на годината - може би това е сгорещяващи рецепти, специални тържества и ритуали или снежни паметници и забележителности.

За да участвате, публикувайте снимка с хаштаг #EuropeForCulture в публичния си профил в Instagram. Маркирайте @europeancommission в публикацията си и ни кажете какво сте снимали и защо е важно за вас или за вашия регион.

Конкурсът ще продължи до 15 януари 2018 г.

След това ще бъдат избрани 5 победители, които получават ваучери за културно събитие:
1-ва награда € 200, втора и трета награда € 100, четвърта и пета награда - € 50.

Правила и условия
- Допустимост - за участие трябва да сте гражданин на една от страните, участващи в програмата Creative Europe 
- Конкурсът е отворен за участници от всички възрасти. Въпреки това, непълнолетните се нуждаят от съгласие на родител или настойник за да участват. Участниците могат да бъдат помолени да представят доказателства за самоличността си и - в случай на непълнолетни - съгласието на родителите / настойника. Ако не го направите, това ще доведе до дисквалификация от състезанието.
- Фотографията ви да бъде оригинална. Трябва да сте единственият автор и собственик на авторските права върху предоставената снимка.
- Искай позволение. В допълнение към притежаването на авторските права, декларирате, че сте спазили всички съответни закони (авторско право, права за поверителност и т.н.) при произвеждането на творбата си и че сте получили всички необходими разрешения. Имайте предвид, че това може да включва произведения на трети страни (например архитектурни дизайни, скулптури или фотографии).
- Обърни внимание. Не правете снимки на частни лица без тяхното съгласие. На снимката не трябва да се разпознават деца.
- Пазете се. Не обиждайте. Не поставяйте себе си или другите в опасност, с участието си в този конкурс.
- Споделете с нас. С вашето участие в конкурса Вие предоставяте на Европейската комисия неизключителен лиценз, безвъзмезден, безвъзмезден, безвъзмезден, безвъзмезден, безвъзмезден, за целия свят. По-специално давате правото да съхраняват, променят, публикуват, излъчват, комуникират с обществеността в интернет и социалните медии и създават нови творби с вашата снимка, във всеки формат, среда и език.
- Не прекалявайте с редактирането. Снимките не трябва да съдържат широко редактиране. Основно изрязване, коригиране на цветовете и ретуширане са приемливи. Трябва да се избягват специални ефекти, компютърно генерирани изображения и други тежки модификации.

Всичко за конкурса

(Портал Европа)


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси