Дискусионна среща "България в ЕП - година I: Брюксел-Страсбург-София” / 13-07-2010

Членове на Европейския парламент, български народни представители, дипломати, министри и представители на неправителствени организации проведоха на 9 юли дискусионна среща на тема "България в ЕП - година I: Брюксел-Страсбург-София".

Срещата се проведе в Зала "Средец" на хотел "Шератон"

Портал ЕВРОПА бе главен медиен партньор и излъчи на живо от мястото на събитието.

Организатори бяха Информационното бюро на Европейския парламент за България и неправителствената организация "Паневропейски съюз-България".

В дискусията по повод първата година от новия мандат на ЕП участваха евродепутатите Слави Бинев, Владимир Уручев, Мария Нечелчева, Андрей Ковачев, Ивайло Калфин, Илиана Йотова, д-р Антония Първанова, Филиз Хюсменова, Метин Казак, Станимир Илчев и Кристиан Вигенин, Димитър Стоянов, както и бъдещият 18-и евродепутат Светослав Малинов.

(Портал Европа)

Коментари (4)

Пенсионна реформа по мутренски !!! | изпратено от Кобург Велчев | 12-08-2010 09:12
,Пенсионна реформа по мутренски !!!
Новата групировка ГЕРБ ни управлява по правилата на бившите ВИС, СИК и Болкан, по методите на ИПОН и Скорпио..... Със заплахи, ругатни и яко скубане - всеки божи ден.
Вдигането на осигурителния стаж на 37 и 40 години е ГЕНОЦИД и скрито НАМАЛЯВАНЕ на пенсиите !!! Не само че ще е трудно достижимо за поне 20-30% от хората, но и ще ги удари финансово. ЗАЩО ?? Ако беше вдигната възрастта, то при достигане на годините при по-малкия изискуем стаж, пенсиониращите се ще си получат пенсията. СЕГА при новите нива, за всяка недостигаща година, пенсията ще се намалява с 2% !!! Т.е. замисленото вдигане на стажа ще доведе, в случай на недостигане на 37/40 години стаж, до намаляване на пенсията с 6% за трите нови, въведени по мутренски години !
ЗАЩО синдикатите спят ??
От друга страна, държавата не плаща собствените си вноски !!! Не ги плаща редовно, закъснява, а за военни и други категории изобщо не плаща !! Над 1 милион хора от малцинствата са неосигурени.
Данък лукс - подарък за БГ мафията ????!!!! | изпратено от ГЕРБавия | 11-11-2010 08:24
Данък лукс - подарък за БГ мафията ????!!!!
5700 имота били лукс ??? Такива са поне 50 000 имота !!!!!
Данъчните оценки в СОФИЯ са много високи, НО в новите Софийски общини и малките села по море и планина - ужасно ниски !!!!!! Така, дворец на мутра е с оценка от 25000 лева...
Менда Стоянова и МЕНТА, Мента Стоянова. Такива мошеници и мафиоти са над 90% от Групировката ГЕРБ - фракция от мутри, милиционери, агенти и трафиканти от БСП-ДС, плюс мутри охранители и чалгаджии !!!!
АЕЦ Белене | изпратено от Кобург Велчев | 26-11-2010 11:33
ЦЕНАта на АЕЦ Белене = 6,4 милиарда+1 милиард за инфраструктура+лихви по кредити за 30 години+досегашни разходи+разходи за консултанта = над 11 милиарда евро !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това е !!! От тях по просто комунистическо правило ще бъдат откраднати не по-малко от 10-15% !!!!!!! Друзя в кражбите и лапането, а Бойко Борисов ще им бъде сервитьора……..
КРИЗА, Гръцка криза ще ни оправи ..... | изпратено от Кобург Велчев | 09-02-2012 10:16
КРИЗА, Гръцка криза ще ни оправи .....
На НАСни трябва една ГРЪЦКА криза, за да се оправим. Нужни са ни 300 милиарда /за България може и 100 милиарда/, всеки да лапа според възможностите си години наред, пък после може и да позатегнем коланите. Особено след като ни опростят половината, т.е. всеки от нас да е получил подарък от над 10 000 евро !!!!
Това се казва криза !!!!!!!!! И бихме имали магистрали и пътища като гръцките, градове, курорти и пристанища като техните, къщи и коли, самочувствие дори .....
А ние какво ???? Беднотия до шия, нисък стандарт и престъпност, прогресиращо обедняване и безработица, мизерия и масово измиране...., а младите бягат от страната. Но сме били СТАБИЛНИ, според червената мутро-мафия от ГЕРБ и бащицата БОЙКО Борисов и неговия финансов Санчо Панса, "финансиста" Симеон ДЯНКОВ .......
Така ли е ????????????

Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Интерактивно
Радиопредавания
Видео
Аудио

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси