Предстоящ семинар за партньорството в управлението на проекти за териториално сътрудничество 21-03-2010

Българската асоциация по управление на проекти (БАУП) организира дискусионен форум на тема „Принципът на партньорството в управление на проектите за териториално сътрудничество на ЕС – възможни проблеми и добри практики”.

Събитието се организира за шести пореден път и ще се проведе в четвъртък - 25 март 2010 г. в София: Зала А на БТТП, ул. "Искър" 9, от 14.00 до 17.00 часа.

Целта е да се обсъди един от най-съществените моменти от работата по проектите за териториално сътрудничество, а именно работата и управлението на проекти в партньорство. По този начин ще се помогне за утвърждаване на професионалния подход при разработването и изпълнението на проекти.

Изпълнителният директор на "Български бизнес и търговия" ООД Албена Гаврилова ще говори за принципа на партньорството в основата на управлението на проекти по програмите за международно, междурегионално и трансгранично сътрудничество на ЕС. Примери от практиката ще бъдат представени от управляващия съдружник в "Идеин" ООД Елеонора Иванова. В следобедната сесия към обсъждането и дискусията ще се включат представители на МРРБ.

Участниците ще имат възможност да задават и други въпроси, свързани с програмите за международно, междурегионално и трансгранично сътрудничество на Европейския съюз.

Организаторът на семинара БАУП е пълноправен член на Международната асоциация по управление на проекти (IPMA).

(Портал Европа)


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси