Видеозапис на български: "Европа и свободата": публична лекция в СУ на председателя на ЕП Йежи Бузек / 03-03-2010

Портал ЕВРОПА представя видеозапис от публичната лекция на проф. Йежи Бузек, председател на Европейския парламент, пред студенти, преподаватели, дипломати и политици от България.

Йежи Бузек говори на тема "Европа и свободата" на Трети март 2010 г. в рамките на посещението си у нас по покана на председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Вижте пълния текст в оригинал!  

Записът е с превод на български език - след лекцията Йежи Бузек отговаря и на няколко въпроса от студенти. Портал ЕВРОПА излъчи на живо лекцията на председателя на най-големия многонационален парламент в света със съдействието на Информационното бюро на ЕП в България.

 

Още по темата: фотогалерия, видеозапис на български език, видеозапис на английски език, аудиозапис на английски език, репортаж.

(Портал Европа)

По темата

Коментари (1)

МУТРОИКОНОМИКА | изпратено от Кобург Велчев | 17-03-2010 08:58
МУТРОИКОНОМИКА
Не макро, не микро, а мутро. Мутро-икономика !!!
Защото Бойко Борисов ни управлява по методите на ВИС, СИК, ИПОН, Аполо и т.н. Управлява ни с бой, ругатни и лепенки. Ежедневно, нахално и шоково терапевтично.
Какви са сега лепенките ?? Те са нови и по-високи данъци и такси, по-високи цени на билети и осигуровки, намаляване на доходи, работни места, социални помощи и стипендии, плащане за здраве и повече за лекарства ... Яко скубане !!
Какво ли още ни очаква от хаоса и паниката в държавното управление и финансите. Особено финансите, където финансовият есесовец Симеон Дянков изтръгва зъби и нокти като "хер Флик" от населението. Так народът финансира дефицита в държавата. Героично ....
Боже, виждал ли си мутри и мафиоти да се грижат като "добър стопанин" за хората и страната си ?? Досега и ние не сме, но си ги избрахме. Да ни свиват разходите, да ни стискат за гърлото, и да ни дават по малко вода ......, след което един по един да ни викат: АЗ ви спасявам !!! Дерзайт

Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Интерактивно
Радиопредавания
Видео
Аудио

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси