Радио "Z-Rock" за конференцията "Европа 2020 - гражданска визия" / 28-01-2010

Audio

В предаването "Преди полунощ" на Радио "Z-Rock" бе излъчено интервю в аванс във връзка с конференцията "Европа 2020 - гражданска визия", организирана по проекта "Взаимодействаме с Европейския парламент".

Предаването се излъчи на 28 януари 2010 г., часове преди началото на двудневния форум, който събира участници от редица европейски страни.

Водещият от "Z-Rock" Светослав Николов задава въпроси на Огнян Бояджиев от Портал ЕВРОПА за замисъла на конференцията и очакваните резултати.


Организаторите на двудневната конференция канят всички, които се вълнуват от бъдещето на Европейския съюз, да присъстват на дискусиите, а - ако желаят - и да участват в тях с питания и мнения. Основният въпрос е – как според вас би трябвало да изглежда Европейския съюз през 2020 година, така че най-добре да отговори на очакванията на гражданите и техните организации в контекста на общите предизвикателства за развитието на Съюза.

Ако нямате възможност да присъствате лично, гледайте видео-излъчването на живо онлайн в петък от 10 до 17 часа и в събота от 9.30 до 11.30 часа!

ДНЕВЕН РЕД НА КОНФЕРЕНЦИЯТА - тук.

Всичко за конференцията - ТУК

(Портал Европа)

По темата


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Интерактивно
Радиопредавания
Видео
Аудио

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси