"Европа Директно" - София: Фотоконкурс "Снимка през Стената" 30-10-2009

Победителят ще получи цветен фото-принтер.

Информационният център "Европа Директно" - София отбелязва двадесетата годишнина от падането на Берлинската стена с фотоконкурс "Снимка през стената".

Желаещите да участват в конкурса - любители и професионалисти - могат да изпращат снимките си както по електронен път чрез сайта http://photo.europe.bg , така и на хартиен носител в пратка на адрес:

Европейски информационен център „Европа Директно”,
ул. „Раковски” 101, мецанин
София 1000.

Срокът за подаване на фотографии е 30 ноември 2009 г.

Наградата за победителя е цветен фото-принтер. Най-оригиналните снимки ще бъдат изложени в Читалище „Славянска беседа” в София. След това изложбата ще може да бъде видяна и в Информационния център "Европа Директно" - София.

Вижте всички подробности ТУК.


Берлинската стена е болезненият физически образ на „Желязната завеса”, която разделяше Европа и символично, и идеологически, и политически от края на Втората световна война до края на Студената война.

Екипът на фотоконкурса, организиран от "Европа Директно" - София, съвместно с Портал ЕВРОПА, Центъра за модернизиране на политики и Европейския институт, би искал да повиши обществения интерес към темата за миналото и бъдещето на Европа и ценностите на демокрацията и свободата.

(Портал Европа)


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси