В Добрич предстои информационен семинар за Общата селскостопанска политика на ЕС 07-11-2008

Поредните информационни семинари за Общата селскостопанска политика (ОСП), реализирани от екип на „Агенция Стратегма” заедно с Европейския институт, ще се проведат в Добрич на 11 и 12 ноември 2008 г.

Първият семинарен ден е насочен към земеделските производители от Североизточния район за планиране – т.е. градовете Варна, Шумен, Добрич, Силистра, Разград, Балчик, Бяла, Девня, Нови Пазар, Каспичан, Омуртаг, Търговище, Попово, Туртракан.

Общата селскостопанска политика на Европейския съюз, еврофондовете за българското земеделие и тяхното отразяване в медиите ще бъдат темата на втория ден от проявата. Семинарът-дискусия за журналисти и студенти ще се проведе на 12 ноември, сряда, от 10:30 часа в ДОБРИЧ в зала „Бизнес център Добрич” – бул. „25-ти септември” № 25. Заявки за участие се приемат безплатно на електронната поща.
 
Още подробности по темата вижте ТУК - в рубриката "Събития" на Портал ЕВРОПА.
 
Семинарът се провежда по проект „ОСП – двигател за развитието на българските селски райони”, който се реализира от "Агенция СТРАТЕГМА" в партньорство с Европейския институт и се финансира от Европейската комисия /ЕК/. 

(Портал Европа)


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси