Дискусия в Бургас за черноморското сътрудничество: Портал ЕВРОПА ще предава на живо в четвъртък 28-10-2008

Граждански форум на тема "Сътрудничество и развитие в черноморския регион - ново предизвикателство пред ЕС" ще се проведе в четвъртък – 30 октомври – от 10.30 часа в зала 207 на Бургаския свободен университет.

В проявата ще участват две български евродепутатки: Румяна Желева (ЕНП-ЕД) и Маруся Любчева (ПЕС).

Нашият екип ще излъчи на живо с картина и звук дискусията, като вие, нашите читатели, ще имате възможност да задавате въпроси и да поствате мнения в реално време чрез http://chat.europe.bg – правим това в сътрудничество с организаторите от Информационното бюро на ЕП за България и Бургаската търговско-промишлена палата в рамките на проекта "Сега - взаимодействаме с Европейския парламент!", който се финансира от ЕП. По темата се приемат онлайн мнения и въпроси на граждани, които участниците в събитието да коментират. Можете да ни пишете и предварително по електронната поща на info@europe.bg.
 
Повече за проекта вижте ТУК или на специалната ни интернет-платформа http://parliament.europe.bg.
В гражданската дискусия ще участват също представители на местната власт и бизнеса в бургаския регион.

Гражданските форуми са инструмент на Европейския парламент, който дава възможност на широката публика в лицето на граждани, медии, граждански организации и др. да дебатират важни и актуални въпроси с членове на Европейския парламент. В тези срещи представителите на ЕП могат да чуят мненията на отделните хора и техните питания, да дискутират конкретни стъпки, които могат да се предприемат за решаването на даден проблем или с други думи да се осигури постоянен диалог с гражданите и да се получи обратна връзка за техните очаквания. Форумите са открити за посещение и всеки, който желае да се включи в дебатите е добре дошъл.

(Портал Европа)


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси