Възможности за кариера в институциите на Европейския съюз

Да работиш в ЕС е предизвикателство. Няма друга подобна организация по отношение на работата, която можете да намерите там, и като истински мултикултурната среда, в която ще попаднете. С каквато и дейност да се занимавате, широкият спектър от възможности в ЕС, съчетан със сравнително неголемия му капацитет, в ЕС вие може да очаквате да ви се възложи висока степен на отговорност в най-ранен стадий на вашата кариера.

Тази публикация има за цел да ви въведе във възможностите за професионална реализация в институциите на ЕС. Тя ще ви разясни процеса на кандидатстване, ще отговори на най-често задаваните от вас въпроси и ще ви насочи към полезни интернет източници на информация. Приложенията в края на публикацията, както и списъкът от полезни интернет адреси ще ви помогнат да се ориентирате и ще ви улеснят при кандидатстването.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА КАРИЕРА В ИНСТИТУЦИИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ (2 Mb)

Този справочник се издава в рамките на информационната и комуникационна програма на Делегацията на Европейската комисия в България. Справочникът е подготвен от екипа на Информационния център на ЕС.

(Информационен център на ЕС)


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Библиотека

  • Център за развитие на човешките ресурси